Om os

PRO ARKITEKTER arbejder indenfor hele arkitektfagets faglige bredde.

Alle opgaver løses ud fra opgavens egne betingelser, og med det givne steds særlige kvaliteter som afgørende factor.

Den gode løsning findes i den helhed hvor økonomi, erfaring, teknik og æstetik forenes med projektets krav om funktionalitet og vision.

ÆSTETIK - i arkitekturen er for os den filosofi hvor design, lys, lyd, funktionalitet, rumlighed og økonomi spiller sammen til glæde for mennesker. ØKONOMI - er for os viden om hvad ting koster, sikker økonomisk styring og ikke mindst, at du som kunde er tryg. FUNKTIONALITET – er for os byggeriets evne til virke i forhold brugere/beboere, deres krav, ønsker og drømme. VISION – er at tegne til fremtiden.

Kreativ leder af firmaet er arkitekt Maa Per Mikkelsen, der foruden arkitektur, også beskæftiger sig med designkunst og fotografi. Sideløbende med dette aktive arbejdsliv har Per Mikkelsen også et aktivt idrætsliv indenfor badminton, golf og skak.

Pro Arkitekter anvender Vector Works som både 2-D projekterings-, og samtidigt også som 3-D simuleringsprogram.

Arkitektur

Arkitektur er at organisere rammerne for liv og udfoldelse.

Arkitektur skal i sin enkelthed være oplevelsesrig – på tværs af tidens normer og trends. Udtrykke det visionære, der tegner fremtiden.

Arkitekturen for os er forankret i en nordisk tradition og inspireret af tiden vi lever i, traditioner, materialer, nye opdagelser, kunst, design, filosofi, landskabet med sin historie, sin himmel og sit lys og mennesket med dets drømme.